ΘΥΡΙΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Οι θυριδες επισκεψης γυψοσανιδας χρησιμοποιούνται σε σημεία, όπου απαιτείται επισκεψιμότητα για την επιθεώρηση, συντήρηση ή αποκατάσταση μηχανημάτων ή τμημάτων εγκαταστάσεων (υδραυλικών, ηλεκτρολογικών, ψυκτικών κ.α.). Βρίσκουν εφαρμογή σε σχεδόν όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας (οροφές, επενδύσεις, τζάκια κ.α.). Η εταιρία μας παράγει και διαθέτει σε χονδρική και λιανική πώληση μία ευρεία γκάμα θυρίδων επίσκεψης γυψοσανίδας σε τυποποιημένες και ειδικές διαστάσεις. Επιπλέον μπορούν να παραχθούν θυρίδες για ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας όπως (θυρίδες για τζάκια, θυρίδες εξωτερικού χώρου, θυρίδες με κλειδαριά, αεροστεγείς θυρίδες με σταθερή ή με αποσπώμενη πόρτα).

Με άµεση παράδοση και εφαρµογή, οι θυριδες επισκεψης γυψοσανιδας της EasyStruct είναι η ιδανική λύση για κάθε επαγγελµατία!

Η EasyStruct άνοιξε νέους δρόµους στο χώρο των κατασκευών καθώς δηµιούργησε καινοτόµα προϊόντα προκατασκευασµένων γυψοσανίδων, υπακούοντας στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελµατία. Σήμερα η EasyStruct διαθέτει μια ευρεία σειρά από θυριδες επισκεψης γυψοσανιδας, καλύπτοντας έτσι τις περισσότερες περιπτώσεις επισκεψιμότητας σε κατασκευές γυψοσανίδας, με τιμές πλήρως ανταγωνιστικές απέναντι σε ξένες και ελληνικές εταιρίες. Γρήγορα, εύκολα και οικονοµικά οι θυριδες επισκεψης γυψοσανιδας της EasyStruct είναι η απάντηση σε χρονοβόρες και δαπανηρές κατασκευές. Με σταθερή συγκόλληση µεταξύ των στοιχείων τους, µεταφέρονται και τοποθετούνται εύκολα και µε ασφάλεια ακόµα και από έναν τεχνίτη, ενώ για την εφαρµογή τους δεν απαιτείται παρά ελάχιστη χρήση µεταλλικών προφίλ και γωνιοκράνων.

EASYSTRUCT - ΘΥΡΙΔΕΣ